Nederlands
The Luxury Travel Show - S01:E01 - Chiang Mai and Eze The Luxury Travel Show - S01:E01 - Chiang Mai and Eze
Doku

The Luxury Travel Show - S01:E01 - Chiang Mai and Eze

Directeur:
Cast: Sarah Moorhouse

USA • 2015 • U •

Afleveringen in Season 1


Watch Now

Episode 01 - Chiang Mai and Eze

22 Min 57 Sec
Chiang Mai, gelegen in de uitlopers van Noord-Thailand, is de vijfde grootste stad van het land. Boordevol cultuur, prachtige architectuur en prachtige tempels wordt het vaak beschouwd als een toevluchtsoord weg van Bangkok. In het zuiden van Frankrijk, genesteld tussen Nice en Monte Carlo ligt het pittoreske stadje Eze.


Watch Now

Episode 02 - Ice Hotel, Sweden and Bangkok

23 Min 01 Sec
Ooit zin gehad om een nacht door te brengen in het IJshotel? We bezoeken het adembenemende kunstmatige winterwonderland en nemen een kijkje bij de arctische activiteiten waarvan gasten tijdens hun verblijf in Zweden kunnen genieten. Dan gaat het naar een warmer klimaat, naar de hoofdstad van Thailand, Bangkok.


Watch Now

Episode 03 - St Tropez and St Lucia

22 Min 08 Sec
In Zuid-Frankrijk, 100 kilometer ten westen van Nice, ligt het beroemde stadje St Tropez. Ooit een slaperig vissersdorpje, tegenwoordig misschien wel het meest Jet-Set-Resort van Europa waar de rijken en beroemden vakantie vieren. Bekend als het meest romantische eiland in de Caraïben verkennen we de schoonheid en alles wat St Lucia te bieden heeft.


Watch Now

Episode 04 - Ulagala, Sri Lanka and Florence

22 Min 02 Sec
Sri Lanka, in het zuiden van Azië, is een idyllisch boeddhistisch eiland, waar koeien vrij rondlopen en bijna overal eeuwenoude monumenten en tempels te vinden zijn. Dan gaat het naar de drukke Italiaanse stad Florence, een paradijs voor kunstliefhebbers, waar in vrijwel elk museum wereldberoemde kunstwerken hangen.


Watch Now

Episode 05 - Parrot Cay and Algave

22 Min 39 Sec
De Portugese Algarve trekt al lang vakantiegangers aan die willen ontspannen en genieten van de zon. Portugal staat ook snel bekend om zijn heerlijke wijnen. Maar als Europa te druk is voor uw reislust, wat dacht u dan van het privé-eiland Parrot Cay in de Caraïbische Turks- en Caicoseilanden, waar u kunt ontsnappen, ontspannen en nieuwe energie opdoen in de schoot van luxe.


Watch Now

Episode 06 - Barcelona and London

22 Min 09 Sec
Barcelona, gelegen in Noord-Spanje, is een van de meest levendige en culturele steden van Europa. De Luxury Travel Show verkent veel van de eigenzinnige en unieke gebouwen van de stad die zijn ontworpen door de beroemde architect Antoni Gaudi. Een stad die net zo vol staat met beroemde gebouwen is Londen, waar een helikoptervlucht over de rivier de Theems in vogelvlucht uitzicht biedt op de London Bridge, de Houses of Parliament, de London Eye en nog veel meer.


Watch Now

Episode 07 - Uga Bay, Sri Lanka and Istanbul

21 Min 04 Sec
De Luxury Travel Show gaat naar het idyllische resort Uga Beach in Sri Lanka voor een aantal ongebruikelijke locaties voor fine dining, met hoge tafels in het zwembad en uitgegraven verzonken tafels in het zand. Dan gaat het naar Istanbul met een verblijf in een van de beste hotels van de stad - die is omgebouwd van een vervallen tabaksfabriek tot een paleis voor royalty's.


Watch Now

Episode 08 - Grand Cayman and Toledo

22 Min 10 Sec
Het wordt heet in deze aflevering van The Luxury Travel Show als we naar het Caribische eiland Grand Cayman gaan, naar een klein stadje waar bezoekers hun geliefden letterlijk een ansichtkaart uit de hel kunnen sturen. De temperatuur daalt slechts licht in Toledo voor een safarireis in Spanje, met ritjes bij zonsondergang, paardrijden en kleiduivenschieten.


Watch Now

Episode 09 - Rennes and Provo

22 Min 52 Sec
Deze gastronomische tour door Bretagne stopt voor crêpes in Rennes en oesters in Cancale voordat u de historische ommuurde stad St Malo bezoekt. Dan door naar het eiland Providenciales, plaatselijk bekend als Provo, in de Turks en Caicos Caribische eilanden met buggy races op het strand en een plek om te winkelen voor een aantal zeer dure wijnen.


Watch Now

Episode 10 - Stockholm and Lisbon

22 Min 06 Sec
Voor een weekendje weg is Stockholm een van de mooiste steden om te bezoeken. Het is een van de best bewaarde en grootste middeleeuwse steden van Europa. Dan wat zomerzon in de Portugese hoofdstad Lissabon, voor een culturele rondleiding door de stad en een surfles langs de kust.


Watch Now

Episode 11 - The Loire and Grenada

22 Min 43 Sec
Er is meer in de Loire vallei in Frankrijk dan wijn. We zijn op het Da Vinci pad, volgen de laatste voetstappen en laatste rustplaats van de grote Leonardo da Vinci in het stadje Amboise, diep in het hart van de Loire. Dan voor de ultieme ontspanning een verwen- en spa-vakantie in Grenada.


Watch Now

Episode 12 - Venice and Northern Ireland

23 Min 33 Sec
Venetië, een van de meest iconische en betoverende steden van Europa met zijn labyrint van waterwegen en kanalen die honderdachttien afzonderlijke eilanden met elkaar verbinden. Van Venetianen tot bezoekers, het is de stad waar iedereen stijl uitstraalt. Dan verder naar Noord-Ierland, voor een spookachtig parcours rond een spookhotel en een wandeling op weg naar Winterfel, waarbij u enkele van de iconische locaties uit de serie Games of Thrones van HBO bezoekt.


Watch Now

Episode 13 - Barbados and Lake Como

23 Min 36 Sec
Barbados heeft het allemaal. De thuisbasis van The Cliff, een van de beroemdste restaurants ter wereld waar haaien in de verlichte baai zwemmen en de gasten vermaken. Het wordt door velen beschouwd als de beste van de Caribische eilanden en is de thuisbasis van zowel mediamagnaten als popprinsessen. Het Italiaanse Comomeer is ook gastheer voor een aantal beroemde Hollywoodsterren en regisseurs die verliefd zijn geworden op de adembenemende uitzichten en de fantastische keuken.


Recent toegevoegde series