Nederlands
Dropped - S05:E01 - Empty Handed Dropped - S05:E01 - Empty Handed
Doku

Dropped - S05:E01 - Empty Handed

Directeur:
Cast: Chris Keefer, Casey Keefer,

USA • 2016 • Unrated •

Afleveringen in Season 5


Watch Now

Episode 01 - Empty Handed

21 Min 50 Sec
In afgelegen gebieden is overleven een alledaags spel. Gastheren Chris en Casey Keefer gaan op pad om 30 dagen in het binnenland te overleven. Elke nieuwe dag zullen deze broers hun vaardigheden als jagers, boswachters en vissers inzetten tegen een meedogenloos en meedogenloos landschap. DROPPED brengt kijkers oog in oog met de harde realiteit dat je alleen kunt eten wat je kunt doden. Een ware test om te overleven.


Watch Now

Episode 02 - Long Days, Cold Nights

21 Min 54 Sec
De broers Keefer ontwaken op een bevroren toendra. Met meer dan 8 mijl af te leggen en zonder roeispanen moeten de broers zich een weg ploeteren door ondiep water en dorre aarde terwijl ze stroomafwaarts gaan op zoek naar hun tweede cache.


Watch Now

Episode 03 - Choke Point

21 Min 41 Sec
Het terrein begint te veranderen als de gebroeders Keefer zich stroomafwaarts een weg moeten banen. Het landschap verstevigt zijn greep en leidt de broers naar een geografisch knelpunt waar roofdier en prooi samenkomen.


Watch Now

Episode 04 - Bone Weary

21 Min 40 Sec
De gebroeders Keefer schuilen in een klein dennenbosje terwijl een winterstorm de rivier belegert. Gedwongen om de arctische storm af te wachten, proberen de broers het beetje energie dat ze nog hebben vast te houden.


Watch Now

Episode 05 - Fireside Fortune

21 Min 39 Sec
De broers Keefer verbruiken hun laatste energie en banen zich een weg stroomafwaarts op zoek naar hun volgende voorraadcache. Het tij keert als ze eindelijk de open toendra verlaten en zich in het hart van elandland begeven.


Watch Now

Episode 06 - Now or Never

21 Min 03 Sec
Met opgewekte moed gaan de broers Keefer op zoek naar een kudde kariboes in de buurt, maar dichterbij komen blijkt moeilijker dan verwacht.


Watch Now

Episode 07 - Cache Out

21 Min 52 Sec
Met rood vlees kunnen de broers Keefer eindelijk hun uitgeputte energie aanvullen, maar ze zijn niet de enigen die de winter in de wildernis van Alaska willen overleven.


Watch Now

Episode 08 - Bearing Down

21 Min 43 Sec
De harde realiteit van de winter breekt aan en de broers Keefer worden gedwongen om met één oog open te slapen als een grizzly in het gebied rond hun kamp patrouilleert.


Watch Now

Episode 09 - Head to Head

21 Min 42 Sec
Met de arctische storm op hun hielen racen de gebroeders Keefer de rivier af om hun volgende voorraad-cache te bereiken, maar raken de weg kwijt als de rivier zich splitst in een doolhof van kleine kanalen.


Watch Now

Episode 10 - Edge of the Storm

21 Min 40 Sec
Terwijl de temperatuur keldert, vechten de gebroeders Keefer zich een weg stroomafwaarts door ijskoud water en sterke tegenwind in de hoop hun extractielocatie te bereiken voordat de poolstorm er aanspraak op maakt.


Watch Now

Episode 11 - After the Drop

21 Min 43 Sec
Chris en Casey Keefer vertellen over hun meest memorabele momenten van de reis van dit jaar naar Alaska's Brooks Range.


Watch Now

Episode 12 - The Keefer Brothers

21 Min 43 Sec
De broers Keefer kijken terug op een van hun favoriete momenten van dit jaar.


Recent toegevoegde series