Nederlands
Miracles of Nature - S01:E01 - Naturally Breathtaking Miracles of Nature - S01:E01 - Naturally Breathtaking
Doku, Doku, Doku

Miracles of Nature - S01:E01 - Naturally Breathtaking

Directeur: Otto Kallus, Jiri Diarmaid Novak
Cast: Terry Schappert (narrator)

Czech Republic • 2014 • Unrated • IMDB 8.4

Afleveringen in Season 1


Watch Now

Episode 01 - Naturally Breathtaking

26 Min 05 Sec
Weet jij waar ter wereld de laatste onaangetaste gletsjer is? Waar is de hoogste en de kleinste waterval? Welke woestijn is de droogste of de grootste? Wil je weten waar de meest ontoegankelijke bergen, het laagste punt van de oceanen of de grote zoutwoestijnen zijn? Deze serie biedt alle antwoorden.In de eerste aflevering ontdekken we adembenemende gletsjers in Argentinië, een oneindig vliegtuig in het midden van Europa, thermische wonderen van Hongarije, door UNESCO beschermde druipsteengrotten en de meest actieve vulkaan van Nieuw-Zeeland - White island.


Watch Now

Episode 02 - Naturally Dramatic

26 Min 05 Sec
Deze aflevering beschrijft het grootste natuurwonder dat door het menselijk brein gecreëerd kon worden. Het monster van Loch Ness. Het lijkt erop dat het niet bestaat, maar toch komen er duizenden bezoekers om het prachtige meer te zien en er verhalen over te horen. Niet alleen Nessi, maar ook de Schotse hooglanden zijn het wonder van de natuur.Dan bezoeken we snel Andalusië en nemen onze hoed af voor de majestueuze bergen van de Sierra Nevada.Het diepste meer ter wereld bevindt zich in Siberië. We zullen het hebben over Baikal, het natuurwonder van Rusland.


Watch Now

Episode 03 - Naturally Diverse

26 Min 05 Sec
De aflevering richt zich op het Arabische schiereiland. De eindeloze rode woestijn in Oman contrasteert met Jemen ́s eiland Socotra. De endemische krabben van Socotra concurreren met zeeschildpadden die zich verzamelen op een enkel strand in Oman om hun eieren te leggen. En er wordt ook beweerd dat de versteende rotsformatie van de Ark van Noach is.


Watch Now

Episode 04 - Naturally Exotic

26 Min 05 Sec
Deze aflevering van Miracles of Nature neemt u mee op reis van Antigua in het Caribisch gebied naar de favoriet van klimmers - de Blue Mountains van New South Wales, Australië en dan terug naar het Caribisch gebied om te genieten van de schoonheid van de Britse Maagdeneilanden met prachtige witte stranden en turquoise wateren.


Watch Now

Episode 05 - Naturally Fierce

26 Min 05 Sec
Bezoek de winterse Noordpool vanuit uw luie stoel als deze aflevering ons meeneemt op een reis naar het ijzige Artic en vervolgens naar Quebec om de meest zuidelijke fjord bij eb te bekijken, voordat we verder reizen naar Alberta om de omvang van de Sasquachuan rivier te bekijken als deze zich een weg baant door de Rocky Mountains.


Watch Now

Episode 06 - Naturally Forged

26 Min 05 Sec
In deze aflevering van Miracles of Nature worden verschillende eilanden bezocht. Verwacht de adembenemende terrasrotsen van Taiwan en de majestueuze vulkaan op het mythische eiland Bali. Verder naar het eiland Jersey, waarnaar een deel van New York is vernoemd, en tot slot bezoeken we het spectaculaire Madeira, dat ondanks zijn geringe lengte een verbazingwekkende verscheidenheid aan landschappen kent.


Watch Now

Episode 07 - Naturally Majestic

26 Min 05 Sec
Treed in de voetsporen van Indiana Jones. In deze aflevering van Wonderen der Natuur bezoeken we de wonderen van de Gobiwoestijn, een van de oudste woestijnen ter wereld, en vervolgens de contrasterende weelderige, groene hellingen van Noord-Mongolië. Van daaruit reizen we 5000 kilometer naar het zuidoosten naar Jordanië en de Dode Zee.


Watch Now

Episode 08 - Naturally Raw

26 Min 05 Sec
Deze aflevering begint in Costa Rica, in een verbazingwekkend regenwoud. Hier maken ze heerlijke chocolade van cacaobonen. Moeder natuur is op haar prachtige best - met honderden planten- en diersoorten. En dan naar Kenia waar groene apen onze reisleiders zullen zijn in de Verloren Stad Gedi plus een nadere blik op de wilde dieren die leven in de nabijheid van de drukke straten van Nairobi.


Watch Now

Episode 09 - Naturally Invigorating

26 Min 05 Sec
IJsland: thuisbasis van vulkanische meren en warmwaterbronnen en monochrome vergezichten. En dan naar Laos in Zuidoost-Azië met zijn weelderige jungles, ondergrondse grotten en waterbuffels langs de Mekong-rivier.


Watch Now

Episode 10 - Naturally Potent

26 Min 05 Sec
Verken de ongerepte bergen van Lapland en verder naar de ongerepte Zwitserse Alpen. In contrast hiermee reizen we vervolgens naar de Champagne provincie in Frankrijk - de thuisbasis van de beste wijnen ter wereld. Tot slot lonkt Gibraltar met zijn lange geschiedenis en vreemde mysterieuze grotten.


Watch Now

Episode 11 - Naturally Different

26 Min 05 Sec
De Shetland Eilanden: de thuisbasis van 20.000 mensen, een miljoen vogels en het kleinste paard ter wereld. Dan verder naar een gebied dat bij de lokale bevolking bekend staat als het Centrum van de Wereld in de zuidoostelijke provincie Kazachstan. Van daaruit gaan we naar de Gele Bergen in Centraal China, vaak het Venetië van China genoemd.


Watch Now

Episode 12 - Naturally Vibrant

26 Min 05 Sec
Zuid-Moravië in Tsjechië herbergt een grote verscheidenheid aan prachtige orchideeën. Van daaruit gaan we naar de Caraïben naar Cuba met zijn ongelooflijk mooie vergezichten in contrast met brute hanengevechten. Van Cuba reizen we naar Fiji in de Stille Oceaan - vaak beschouwd als een waar paradijs op aarde.


Watch Now

Episode 13 - Naturally Hewn

26 Min 05 Sec
In deze aflevering reizen we van het zuiden naar het noorden van het Heilige Land, Israël, waarbij we stoppen om het uitzicht te bewonderen en de bijbelse betekenis van de historische plaatsen in ons op te nemen. Verder naar de Golanhoogten in het noorden, waar het recente conflict nog volop aanwezig is, en we sluiten onze pelgrimstocht af aan de oevers van Galilea.


Recent toegevoegde series