Nederlands
Desperate Hours - S01:E01 - Volcanoes Desperate Hours - S01:E01 - Volcanoes
Doku

Desperate Hours - S01:E01 - Volcanoes

Directeur: Bettina Dalton, Max Serio
Cast: Lee Perry, Tumi Gudmundsson, Thor Thordarson

Czech Republic • 2016 • Unrated • IMDB 6.2

Afleveringen in Season 1


Watch Now

Episode 01 - Volcanoes

27 Min 42 Sec
The Greatest Show on Earth is ook de meest woeste. Desperate Hours kijkt naar de destructieve kracht van vulkanen en onderzoekt de uitbarstingen in Montserrat die een half Caribisch eiland verwoestten, de uitbarsting op het IJslandse eiland Heimaey in 1973, de uitbarsting Eyjafjallajökull in 2010 die het vliegverkeer in Europa blokkeerde, de Merapi-uitbarsting in Indonesië, en Mount Nyiragongo in Congo, en de supervulkaan in Yellowstone.


Watch Now

Episode 02 - Earthquake

26 Min 00 Sec
Als de aarde echt beweegt, betekent dat een ramp op epische schaal. Desperate Hours kijkt naar de vernietigende kracht van aardbevingen en kijkt naar de 2015 Kathmandu aardbeving in Nepal, de 2008 Sichuan aardbeving in China waar naar schatting 10.000 kinderen vastzaten in ingestorte schoolgebouwen, een aardbeving in Puerto Mont in Chili in 1960, de 2010 Port-au-Princ aardbeving in Haïti en de 2005 Kashmir aardbeving in Pakistan.


Watch Now

Episode 03 - Epidemic

26 Min 10 Sec
Desperate Hours kijkt naar grote epidemieën waaronder de Afrikaanse Ebola-uitbraak in Soedan die uiteindelijk leidde tot gevallen in de Verenigde Staten en Engeland, de Indiase pokkenuitbraak in Bihar, de Afrikaanse Cholera-uitbraak, de SARS-uitbraak in Guanghzhou China, en de Vogelgriep van Hong Kong.


Watch Now

Episode 04 - Wind

26 Min 11 Sec
Desperate Hours kijkt naar de vernietigende kracht van wind. Van de verwoestende kracht van orkaan Katrina in New Orleans tot de verwoestende cycloon Nargis in Myanmar, de storm Hurricane Donna in Florida uit 1960, Tornado Joplin in Missouri en orkaan Sandy in New York.


Watch Now

Episode 05 - Fire

26 Min 02 Sec
De verzengende terreur van een brand kan alles in de schepping evenaren wat betreft pure dreiging. Desperate Hours kijkt naar de vernietigende kracht van branden, waaronder de Black Saturday Bushfires in Victoria Australië, de Station Nightclub brand in Rhode Island, de L'Innovation Department Store brand in Brussel België, de Armoury brand in Lagos Nigeria, en de Binhai New Development Zone brand in Tianjin China.


Watch Now

Episode 06 - Flood

26 Min 04 Sec
Als de dijk breekt, slaat de pleuris pas echt toe.... Desperate Hours kijkt naar enkele van de meest verwoestende overstromingen in de geschiedenis, waaronder de overstroming van Rio De Janeiro in Brazilië, de overstromingen in Louisiana in de Verenigde Staten, de overstromingen in Hamburg in Duitsland, de overstromingen in Uttarakhand in Noord-India en de tsunami in de Indische Oceaan in Zuidoost-Azië.


Watch Now

Episode 07 - Geological Disasters

26 Min 05 Sec
Soms is het enige dat nodig is een verschuiving onder de voet.... Desperate Hours kijkt naar grote geologische rampen, waaronder lawines in Afghanistan, Pakistan, Nepal, Peru en Frankrijk. Het kijkt ook naar geologische aardverschuivingen in de Filippijnen, India en Columbia en een enorm zinkgat dat een vijver in Bosnië verteerde. Ook wordt gekeken naar sneeuwstormen in de Verenigde Staten, Israël en het Verenigd Koninkrijk.


Watch Now

Episode 08 - Nuclear Industrial

26 Min 57 Sec
Wanneer mensen een ernstig gevaar voor zichzelf zijn... Desperate Hours kijkt naar nucleaire en industriële rampen, waaronder de ramp met de Fukushima kerncentrale in Japan, de ramp met de Tsjernobyl kerncentrale in Oekraïne, de olieramp in de Golf van Mexico, de Savar Plaza ramp in Bangladesh, en de Bhopal Gas ramp in India. Wanneer een kerncentrale door een ramp wordt getroffen, kan de daaruit voortvloeiende ramp letterlijk van een ongekende omvang zijn en tientallen jaren duren.


Watch Now

Episode 09 - Disaster at Sea

26 Min 06 Sec
Zeevaart is een gevaarlijke zaak inderdaad...... Desperate Hours kijkt naar grote rampen op volle zee, waaronder de ramp met de Sewol Ferry in Zuid-Korea, de Ferry Estonia in de Oostzee, het zinken van de Titanic, de Exxon Valdez in Prince William Sound Alaska, de Express Samina in Portes Islets, piraten die de Maersk Alabama en Seabourn Spirit aanvielen, en de Costa Concordia in de Middellandse Zee.


Watch Now

Episode 10 - Disaster in the Air

26 Min 15 Sec
Where the black box is the only story teller...... Vliegtuigcrashes zijn de ergste nachtmerries van de meeste mensen. Desperate Hours kijkt naar grote rampen in de luchtvaartgeschiedenis, waaronder Malaysia Airlines MH17 en MH370, Air France Flight 447, Germanwings Flight 9525, de Tenerife luchthaven ramp, de Challenger en Columbia space shuttle rampen, de 2015 Sumatra Indonesische luchtmacht C-130 crash, de 1997 Irkutsk Antonov An-124 crash, en de Concorde Flight 4590 crash.


Watch Now

Episode 11 - Road and Rail Disasters

26 Min 12 Sec
Buckle up and stay vigilant...... Desperate Hours kijkt naar verkeers- en treinongelukken, waaronder het Spaanse treinongeluk in Santiago De Compostella, een verkeersongeval in Pakistan, een ongeluk met een olietruck in Nigeria waarbij 96 mensen omkwamen, het ongeluk met de Queen of the Sea-trein in Sri Lanka, ongelukken door mist in Italië en het Verenigd Koninkrijk, een ongeluk met honderd voertuigen op de A1 in Oostenrijk, een verkeersongeval in Mexico, en een ongeluk met de Amtrak in de Verenigde Staten.


Watch Now

Episode 12 - Environmental Disaster

26 Min 06 Sec
Better safe than sorry...... Desperate Hours kijkt naar het Kyoto Protocol en het gevaar van een stijgende zeespiegel. Het programma kijkt naar de oorzaken van milieurampen zoals stortafval, de grote vuilnisbelt in de Stille Oceaan, olielekken, luchtvervuiling en de vernietiging van het regenwoud, maar ook naar de vernietigende effecten van milieurampen zoals de afbraak van de ozonlaag en de stijgende temperaturen in het noordpoolgebied.


Watch Now

Episode 13 - Desperate World

27 Min 30 Sec
Desperate Hours onderzoekt enkele van de ergste rampen ter wereld. Er wordt gekeken naar de Eyjafjallajökull-uitbarsting in IJsland, aardbevingen in Nepal, epidemieën zoals Ebola en SARS, de brand in de Binhai New Development Zone in China, orkaan Sandy in New York, de tsunami in de Indische Oceaan in Zuidoost-Azië, een verwoestende sinkhole in Bosnië, de ramp met de kerncentrale in Fukushima, de gasramp in Bhopal, het ongeluk met de Exxon Valdez in Alaska en verkeers- en vliegtuigongelukken.


Recent toegevoegde series