Nederlands
Alaska's Wild Gourmet - S01:E01 - A Family Affair Alaska's Wild Gourmet - S01:E01 - A Family Affair
Doku

Alaska's Wild Gourmet - S01:E01 - A Family Affair

Directeur:
Cast: Sherri Ewing, Bradley Ewing, Amy Ewing,

USA • 2016 • Unrated • IMDB 5.5

Afleveringen in Alaska's Wild Gourmet


Watch Now

Episode 01 - A Family Affair

21 Min 53 Sec
In de uithoeken van de bush country van Alaska liggen unieke bounties. Ruig, rauw en nu gekookt - dit is de laatste culinaire grens waar één chef opnieuw definieert wat het betekent om te eten als een wilde. Moeilijke klanten, bipolaire weersveranderingen en voedsel- en bevoorradingstekorten dwingen Bradley vaak tot het laatste beetje van zijn verstand, maar deze creatieve, vrije geest lijkt altijd te leveren.


Watch Now

Episode 02 - Surfers' Delight

21 Min 54 Sec
In de ultieme testkeuken van de Planet serveert deze aflevering een speciaal diner voor een groep surfers, maar er is een storm op komst. Dit wordt er een om nooit te vergeten. Op het menu een gemengde groene salade met frambozenvinaigrette, witvisgelatine met komkommer en maïsrelish gevolgd door geschroeide heilbot en polenta.


Watch Now

Episode 03 - Hunters Paradise

21 Min 54 Sec
Catering off the grid is niet gemakkelijk en de familie Ewing weet dat. Een groep van 8 jagers krijgt een bietensalade geserveerd, gevolgd door gestoofd hertenvlees en als toetje cheesecake met lingonbessen.


Watch Now

Episode 04 - Celebration

21 Min 54 Sec
Een andere 5-sterrenmaaltijd van de familie Ewing. Deze keer is het een diner voor een aantal lokale inboorlingen. Bradley besluit op jacht te gaan naar een geit voor de eerste gang van langzaam gestoofde geitenragout, gevolgd door een visrisotto, en voor het hoofdgerecht - gekruide geit met appel en rozenbottelchutney en om het diner compleet te maken een chocolade gesmolten lavataart als toetje.


Watch Now

Episode 05 - Fisherman's Catch

21 Min 59 Sec
Bradley wil een groep vissers een ongewoon diner geven - iets totaal onverwachts. Op het menu: zeeslakken gevolgd door een ambitieuze zeekomkommerschotel en als hoofdgerecht een Dungeness Krab Risotto.


Watch Now

Episode 06 - Alutiq Anniversary

21 Min 53 Sec
Het is Game On voor de familie Ewing als ze een diner plannen om de 20e verjaardag van het AlutIq Museum te vieren. Op het menu: mosselbeignets met kelp, kelp met rabarber en cranberryjam, wildvlees met mierikswortelstamppot met champignons, asperges en prei. De uitdaging is om een gedenkwaardig diner te maken van lokale ingrediënten voor de Alutiq-bevolking en het te presenteren op een manier waarop ze het nog nooit hebben gehad.


Watch Now

Episode 07 - Bush Pilot's Birthday

21 Min 54 Sec
A Bush Pilot's Birthday garandeert een heerlijk menu met pacific spotgarnalen en pasta om het menu van deze aflevering af te trappen, gevolgd door eendenborst met selderijwortel en als hoofdgerecht is er konijn en wortels.


Recent toegevoegde series